Onderhoud en controle van uw werktuig

Bij elke aankoop van een hydraulisch werktuig het eerste onderhoud gratis is!

Dit onderhoud bestaat uit:

  • Een visuele inspectie van het toestel met een reiniging.
  • Het vervangen van de dichtingsringen.
  • De vervanging van de hydraulische olie.
  • De controle van de staat van de flexibele darm(en)en elektrische aansluitsnoeren.
  • Controle van de werkelijke perskracht (in kn) op onze nieuwe testbank.
  • De controle van de druk.
  • Het opstellen van een rapport.

Opvolging en Herinnering

Wij zorgen voor een volledige traceerbaarheid en opvolging van uw gereedschap volgens het vca principe. Vanaf het tweede jaar sturen wij u automatisch een rappel om het jaarlijks onderhoud op uw werktuig te realiseren in ons atelier, dit tegen een forfaitaire prijs.

Servicevoorwaarden

Dit onderhoud dient ten laatste 1 jaar na de aankoop te gebeuren. Indien er nog een andere reparatie moet gerealiseerd worden, sturen wij u eerst ter goedkeuring een bestek toe. Deze Toolservice kan natuurlijk ook op bestaande werktuigen worden uitgebreid.

De controle en onderhoud van uw geïsoleerde stokken

Wij verplaatsen ons tot bij U en controleren de status en de isolatie van al uw geïsoleerde (schakel)stokken, dit met behulp van een speciaal hiervoor ontworpen toestel, gehomologeerd in de laboratoria van Cofrac.

Wij controleren en reinigen elke geïsoleerde stok (alle merken). Elke gecontroleerde stok wordt voorzien van een etiket en geregistreerd in onze database voor een perfecte traceerbaarheid. Een testrapport wordt nageleverd.

Tevens verschaffen wij U advies in verband met preventief onderhoud voor de geïsoleerde stokken teneinde hun isolatieniveau te verzekeren. Kunnen wij U een verificatieoproep versturen aan het einde van de afgestemde terugroeptijd (1 tot 3 jaar).

Onderhoud van geïsoleerde stokken